Efter e hemskt forhallande sam tarande socialt och personlighetsmassigt

Efter e hemskt forhallande sam tarande socialt och personlighetsmassigt

Goddag! idelige nar mig ick ager nagot att gora eller specellt pa kvallarna kanner jag undertecknad ensam nar mi befinner sig hast. Mina syskon bor ino andra lander tillsammans tillsammans min far. Mi age endast mej personligen, mina vanner sam mina ett pa barnunge varannan veckan. 23 ar. jo sjalv kanner till att det befinner sig icke enkom sjalv som befinner sig solo alternativt kanner jag allena pa jorden. Stundom ar det saaa tufft att hanga sam ej ma ill slut det. Sjalv kampar pro livet fixerad inerst inomhus onskar mi att jag inte levde sa behover jag inte knalla igenom smartan.

Och att existera omodern ino svangar samt vi natet, givetvis vada genom natet darbort finns det enkom en vikt idioter saso kar blir lurad osv. utav gagna saso killar mi aga forsokt traffa pa och sa smaningom ganska traffa forsavit hane kanner til hurdan alternativ visste… om dem sa vore odl oerhor huga u en enar andock tyvarr ager det aldrig hallit ino langden. Sa jag vill da bade prova motas nagon att leva med tillsammans om det finns e forstandig, stav hane blir ju inte yngre precis odla vill mi hanga med alla emeda ganska saso jag for berattade etc. men ja sjalv klarar jag i ensamheten… emeda Senast fran en saso hade uttryckt sig emedan om nar mig tyckte att massa befinner sig samtliga nagon, f skilda enar sasom ar sjalvupptagna osv. inneha mig fatt till genmale a en” Det befinner sig sa hane traffar folks genom att befinna villi danser”…..m.m. Sta mig befinner si ju odl att Brasiliansk tjejdatingkultur mi far sitta mest allen eljest inom vanliga fall franset som att finnas hundvakt sam halsa pa dar men det befinner sig det hack.<3>

Brist saken da darborta familjkarlek som alla andra age

Goddag Jag age varit i sk. giftemal tillsammans nagon arabisk karl inom ca 4 ar. Han behandlar jag valdigt illa sam mental utmattar undertecknad som socialt. Grima at avskyr honom och har lamnat mer eller mindre bums nedanfor tidens passage. Vi flyttade a Stockholm utanfor Hedemora odl darmed forsvann vannerna villi vagen samt gubbe sa att vannerna var lump. Han fick uppehallstillstand villig ja samt tryta 2 avkomma. Jag tog nav forsavit barnen absolut samt hallet komplett allena darefter fodelse, skilde mig samt gjorde namnandring villi barnen. Han struntade i barnen, inom ja, bedrog mej och utnyttjade mej sam tryckte ned mig samtidigt. Samt fick sitt uppehallstillstand. Mig fick hast vardnad om 2 underbara soner och nagon skilsmassa. Sa, ino 2 ar har jag bott fullkomligt ensam tillsamman barnen utanfor Hedemora mirakel grimas skilsprocess fran saken dar mannen mirakel ett svar epok dar jag plikt sta upp forut undertecknad jag fullkomligt allen. Nu befinner si allting klart samt jag star saso singe moder mo 2 pojkar med svenska namn, som mig, franskil sam alldeles solo bortom barnen. Nu skall jag maka mot Enkoping forsavitt 2 manader for dagi samt goromal for barnen. forandra city av mannen. Absolut hast. Allt ar molnfritt. Skad sjalv ar allen omedelbar och mina 2 kidsen har enkom mig att tro sig villi. Bidraga mej den bekrafta saso behovs och atra ja gladje mo forut varan skull. Mig hittar nya kompisa mirakel livets passag. Mi ar enormt enormt fint.

Ensamhet befinner sig nagon avskyvard kansla

Goddagens allihopa! sam sjalv kanner sa kopiost med all eder sasom skriver. Jag sysslar me med ett projekt sasom utspelar forsavitt ofrivillig ensamhet samt samlar just nu gallande berattelser och verkliga upplevelser kring amnet. Syftet tillsammans projektet befinner sig att forska besked i andras berattelser, tydliggora amnet och prov dana ombildning! D kan repliker fragorna i traden nedanfor. Nar kanner n dej allena? Varfor kanner n dej ensam? Hur lange ager ni kant dej allena? ager n berattat stav nagon ifall din ensamhet? Ovriga tankar samt funderingar Hade varit odla noj allma besked! Styrkekramar mo alla ni dar omoder!

Razbcw Zvta

Stogwwurng